Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ιστορίες Απείρου (ΣΥΡΙΖΑίου) Κάλλους


Προεκλογικά, που βγήκε ο αρχηγός Αλέξης (Γκεβάρα) σεργιάνι εις τας Ευρώπας, συναντήθηκε μόνο με κάποιους περιθωριακούς αριστερούς ψιλοκομμουνιστές ομολόγους του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ηγέτες των σοσιαλιστών και δεξιών συντηρητικών κομμάτων της Γαλλίας και της Γερμανίας τον έφτυσαν.

Μετεκλογικά, με άλλο αέρα ως αξιωματική αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, σνόμπαρε τους «χαμηλόβαθμους υπαλληλίσκους», όπως τους κατονόμαζε, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Τρόικα).

Έτσι όταν οι εκπρόσωποι της τρόικα ζήτησαν να δουν το μέγα αρχηγό Αλέξη για να τον ενημερώσουν, δεν δέχθηκε να τους συναντήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε (με έπαρση) ότι (ως θεσμός) βλέπουν μόνο τους πολιτικούς προϊσταμένους των «υπαλληλίσκων».

Πρόσφατα επισκέφθηκαν την Αθήνα ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Γιουνκέρ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ρομπάϊ και…. έριξαν πόρτα στον κ. Τσίπρα. Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ανακοινώνοντας ότι η ΕΕ δεν σέβεται τους θεσμούς!

Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι μετά τα απανωτά φτυσίματα των Ευρωπαίων αξιωματούχων, κάνοντας κωλοτούμπα, συνάντησαν τον «υπαλληλίσκο» επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ράϊχενμπαχ και τον άκουσαν με τη…. δέουσα προσοχή! Well come to Reality!

Σημειώνεται ότι οι ηγέτες των κρατών της ΕΕ και κυρίως της Γερμανίας και της Γαλλίας έχουν κάνει απολύτως σαφές, ότι στην προσεχή διάσκεψη κορυφής θα αποφασίσουν τη συνέχεια της βοήθειας προς την Ελλάδα με βάση το πόρισμα της τρόικας για την τήρηση της συμφωνίας (μνημόνιο) από τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου