Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Δεν Αναγνωρίζει τα Εγκλήματα του Κομμουνισμού το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛιστάν


Στα πλαίσια της Εσθονικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, η Εσθονία οργανώνει συνέδριο την 23.8.2017 στο Ταλίν με τίτλο: «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

Οι Εσθονοί έζησαν στο πετσί τους για 50 χρόνια την θηριωδία του κομμουνισμού με χιλιάδες εκτελέσεις και το 2,5% του πληθυσμού τους εκτοπισμένο στα γκουλάγκ της Σιβηρίας.

Ο χλιδοκομμουνιστής υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων (κομμουνιστικών) Δικαιωμάτων Κοντονής απέρριψε την συμμετοχή της Ελλάδος στο συνέδριο στέλνοντας επιστολή όπου.. κατηγορεί τους υπόδουλους (τότε) στην ΕΣΣΔ Εσθονούς για αντικομμουνισμό!


Σιγοντάροντας τον προϊστάμενο της υπουργό Κοντονή, (την διόρισε γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης) η Μαρία Γιαννακάκη πρώην βολευτής της ΔΗΜΑΡ και τώρα "φωτισμένη"- βολεμένη στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε φιλοναζί τους Εσθονούς γιατί οργανώνουν συνέδριο για τα εγκλήματα των κομμουνιστών της ΕΣΣΔ.
Η Γιαννακάκη δεν.. γνώριζε ότι ο άνδρας της εργάζεται στο δημόσιο με πλαστά πτυχία και όταν αποκαλύφθηκε το θέμα δήλωσε.. έκπληκτη γιατί.. αγνοούσε τις σπουδές του συζύγου της. Πως μπορεί.. αυτό να γνωρίζει τα εγκλήματα του κομμουνισμού; Άξια τα μισθά της από το μαγαζί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Ας δούμε τώρα την υποκρισία της τωρινής αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την μη συμμετοχή της Ελλάδος στο συνέδριο για την καταδίκη των εγκλημάτων του κομμουνισμού, (εκτός ΚΚΕ που υποστηρίζει ακόμη ως θυγατρική εταιρία την διαλυθείσα μητρική ΕΣΣΔ).
Όταν τέθηκε σε ψηφοφορία το 2009 στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισμα καταδίκης των εγκλημάτων του ναζισμού και κομμουνισμού πως ψήφισαν οι Έλληνες ευρωβολευτές;;
Το σάπιο ΠΑΣΟΚ και το σταλινικό ΚΚΕ ψήφισαν εναντίον της καταδίκης των εγκλημάτων του κομμουνισμού και η (Αριστερά Αλληθωρίζουσα) σάπια ΝΔ.. απείχε από την καταδίκη αρνούμενη να καταδικάσει τα εγκλήματα του Στάλιν και λοιπών κοκκινοφασιστών!

Η Ελλάδα του ("αριστερού" στα τέσσερα για την καρέκλα του) Τσίπρα - και του ευνουχισμένου ("δεξιού πατριώτη" στα τέσσερα για την καρέκλα του) Καμμένου θα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν θα θα συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο της Εσθονικής Προεδρία της ΕΕ, δικαιώνοντας τα εγκλήματα του κομμουνισμού!

1 σχόλιο:

  1. είναι ταλέντο ή βαλακεία να ξεχωρίζουμε ως χώρα με αρνητικό τρόπο; Η μόνη χώρα που δε θα συμμετάσχει όταν στη χώρα μας υπάρχουν οικογένειες που ορφάνεψαν ή διαλύθηκαν από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή