Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η.. Ταξιαρχία Κουκουλοφόρων της Ηριάννας


Η Ηριάννα Β.Λ. (δεν κυκλοφορεί το πλήρες επίθετο της γιατί;) είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "σύνδεσμος πυρήνων της φωτιάς" (ΣΠΦ). Προχθές (17.7.17) απορρίφθηκε αίτημα της για αποφυλάκιση, με το σκεπτικό ότι εάν αφεθεί ελεύθερη είναι πολύ πιθανόν να τελέσει νέα όμοια αδικήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταγγέλλουν τους δικαστές για άδικη απόφαση και προαναγγέλλουν (ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής) νέα δίκη με άλλη σύνθεση για να αποφυλακίσει την εν λόγω κυρία
Δεν είναι δυνατόν να επηρεαστούν οι δικαστές, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός Τσίπρας, οι υπουργοί του και το κόμμα τους αποδοκιμάζουν, ή προσπαθούν να υπαγορεύσουν τις αποφάσεις των δικαστών; Δεν παρακινούν, ή/και νομιμοποιούν τις βίαιες αντιδράσεις/καταστροφές από τους εγκληματίες κουκουλοφόρους, δημιουργώντας και πρόβλημα φυσικής ασφάλειας των δικαστών, (στοχοποίηση τους στους αντιεξουσιαστές), που μπορεί να επηρεάσει την κρίση τους;

Υποστηρικτές της Ηριάννας όλο το αριστερο/αναρχο/αντιεξουσιαστικό τσούρμο, που πέρα από τα έκτροπα εντός του δικαστηρίου, (βρισιές, νερά, καφέδες κατά των δικαστών), γιατί δεν δικαίωσαν την σύντροφο τους, το ίδιο βράδυ κατέστρεψαν τις βιτρίνες 64 καταστημάτων της οδού Ερμού με λοστούς και βαριοπούλες ανενόχλητοι (εξαφανισμένη η αστυνομία). Ήταν τόσο άνετοι στο καταστροφικό τους έργο, που το.. βιντεογράφησαν και όπως φαίνεται στο βίντεο τους δεν βιάζονταν, αλλά το.. απολάμβαναν κιόλας!  Επίσης ανέλαβαν την ευθύνη των καταστροφών με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου απειλώντας με νέες καταστροφές.

Παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις όλων των κομμάτων, (δεν αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί του, που με την επίθεση τους στην δικαιοσύνη είναι ουσιαστικά οι ηθικοί αυτουργοί των καταστροφών των κουκουλοφόρων), και τα ΜΜΕ δεν συνδυάζεται πουθενά η υποστήριξη των αντιεξουσιαστών με την εν λόγω κυρία, καταδικασμένη σε 13 χρόνια κάθειρξη για τρομοκρατία.

Γιατί δεν γεννώνται υποψίες διασύνδεσης των αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων με την καταδικασμένη κυρία Ηριάννα;
Καταστρέφουν περιουσίες.. τυχαία, (δεν είναι δικιά τους;), μόνο για τα.. μάτια της Ηριάννας;


Ο λεγόμενος αντιεξουσιαστικός/αναρχικός χώρος που.. τυχαίνει να είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ αποτελούσε και αποτελεί διαχρονικά από το 1974 μέχρι τώρα την "δεξαμενή", απ' όπου προέρχεται όλο το φάσμα της τρομοκρατίας στην χώρα, (από τους βανδάλους κουκουλοφόρους μέχρι τις πιο σκληρές εγκληματικές τρομοκρατικές οργανώσεις).
Καμία κυβέρνηση από το 1974 μέχρι τώρα δεν καταπολέμησε αποφασιστικά το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Αποσπασματικά εξαρθρώθηκαν (μερικώς) οι εγκληματικές τρομοκρατικές οργανώσεις, (17Ν, επαναστατικός αγώνας, ΣΠΦ), αφήνοντας πάντα άθικτη την "δεξαμενή"-μήτρα των τρομοκρατών, τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πως το πολιτικό σύστημα έδρασε ακαριαία στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής σε 1,5 χρόνο (καλά έκανε) και συνέδεσε όλες τις εγκληματικές πράξεις του κόμματος αυτού, και μπουζούριασε τους περισσότερους, (συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού και όλους σχεδόν τους βουλευτές του);

Γιατί δεν βρέθηκε μια κυβέρνηση, (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ο  ΣΥΡΙΖΑ και το πρώην σχήμα του υποστήριζε τους τρομοκράτες στα δικαστήρια), να συνδυάσει όλες τις εγκληματικές ενέργειες, (όλες τις δικογραφίες), των κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος της Μαρφίν, (έκαψαν ζωντανούς 3 ανθρώπους, η μία έγκυος), και να τις στείλει στην δικαιοσύνη;
Να βρεθούν έτσι οι "εγκέφαλοι" των αντιεξουσιαστών (ιδεολογικοί καθοδηγητές, χρηματοδότες, επιχειρησιακά στελέχη κλπ).

Αντί αυτής της αυτονόητης ενέργειας μιας υγιούς ευνομούμενης πολιτείας, οι αντιεξουσιαστές.. χαίρουν μιας ιδιότυπης διαχρονικής ασυλίας!

Το τραγικό είναι ότι αυτό το ερώτημα δεν έχει τεθεί ποτέ και από κανένα μέσο ενημέρωσης, ο δε "σοφός" λαός έχει.. εθιστεί στις καταστροφές των εγκληματιών κουκουλοφόρων χωρίς να αντιδρά, ούτε καν οι θιγόμενοι οικονομικά, (αυτοί που υφίστανται τις καταστροφές)!

Άλλο ένα χαρακτηριστικό μιας άρρωστης παρακμιακής κοινωνίας με καμία πιθανότητα σωτηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου